Reparatii cuptoare electrice

Reparatii cuptoare electrice

Reparatii cuptoare electrice. Cuptorul tau nu mai incalzeste  ca prima data ? Nici o problema, noi avem solutia. Suna acum si un tehnician specializat iti va veni in ajutor in cel mai scurt timp. Cuptoarele electrice sunt de o importanta majora in viata noastra.

Suna acum

Pentru toate tipurile de cuptoare electrice si microunde existente, eventualele probleme care ar putea sa apara in functionarea acestora, noi avem solutia!

Suntem specializati in repararea electrocasnicelor, domeniu in care detinem 20 ani de experienta

Oferim servicii de reparatii cuptoare electrice cluj si cuptoare cu microunde la Cluj si in imprejurimi, cu posibilitatea deplasarii la domiciliul clientului.De asemenea, dispunem de un atelier de reparatii pentru electrocasnice, dotat cu testere de diagnosticare si alte aparate moderne, in cadrul caruia asiguram service pentru o serie variata de electrocasnice, printre care si cuptoare electrice.

Inlocuim piese si accesorii, reparam module electrice, pe scurt, efectuam toate operatiunile necesare pentru a readuce aparatul dumneavoastra intr-o stare perfecta de functionare. Indiferent de modelul cuptorului pe care il detineti sau complexitatea problemei aparute, puteti apela cu incredere la serviciile noastre.

Asiguram service si reparatii pentru toate modelele de cuptoare electrice si microunde existente in comert cum ar fi : Aeg, Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Franke, Candy, Hoover, Electrolux, De Longhi, Lg, Miele, Siemens, Whirlpool, Indesit, Ignis, Hansa, Smeg, Bauknecht, Zanussi, Zerowatt, Samsung etc.

Puteti chema cand aparatul cuptorul dumneavoastra prezinta urmatoarele probleme:

a. Nu se alimenteaza cu energie electrica.

b. Nu incalzeste suficient.

c. Incalzeste prea tare.

d. Ventilatorul de racire nu mai functioneaza.

e. Cuptorul cu microunde nu mai are aceeasi putere.

f.  Poarta cuptorului nu inchide bine.

g. Cand flameaza sau face scurt inauntru.

Intervenim in cel mai scurt timp la Cluj si in zonele Apahida, Jucu, Campenesti, Manastur, Someseni pe ora raza de maxim 10 km.

 

 

 

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Suna acum