Informatii Alpiplus

Asistenta Rex Cluj

Informatii. Pentru alte probleme tehnice imi puteti scrie la adresa de  e-mail:

alpiplus@yahoo.com

Ma puteti contacta la numarul de celular :   0771128290

Viziteaza si siturile in italiana:

www.tecnoexperteu.com

Alpiplus S.r.l Cluj Romania

Efectuam reparatii la domiciliul clientului numai pentru aparatele care au depasit perioada de garantie in cel mai scurt timp posibil.

Pentru toate aparatele care se afla in perioada de garantie legala de 2 ani chemati numerele de telefon care sant scrise in certificatele de garantie.

Nu furnizam informatii de nici un fel pentru aparatele in garantie , pentru aceasta problema va rugam sa contactati centrele autorizate de pe raza fiecarui judet sau municipiu.
Nu vindem piese de schimb pentru aparatele electrocasnice, pentru acest lucru contactati centrele autorizate sau vanzatorii de piese de schimb.

Toate reparatiile facute de tehnicienii nostri au o perioada de garantie de 6 luni sub defectul remediat si nu pentru intregul aparat .

Defectele care apar ulterior dupa ultima interventie este considerat defect nou si vine tarifat diferit.
Asiguram asistenta tehnica pentru zonele:

Cluj-Napoca, Floresti, Apahida, Jucu, Dezmir, Sanicoara, Manastur, Baciu, Gheorghieni si alte localitati limitrofe judetului Cluj.

Chiama acum 0771128290 asistenta electrocasnice Cluj pentru: masini de spalat vase, masini de spalat rufe, frigidere, congelatoare, uscatoare de haine, cuptoare electrice, microunde.

 

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Suna acum