Asistenta electrocasnice Cluj

 

Asistenta electrocasnice Cluj si pentro zonele limitrofe.

Asistenta electrocasnice Cluj. Alpiplus S.r.l  este o firma de reparatii pentru toate aparatele elecrocasnice existente in comert si pentru principalele  marci cum ar fi : Ariston, Aeg, Arctic, Bompani, Beko, Candy, Electrolux, Bosch, Indesit, Ignis, Hoover, Whirlpool, Lg, Siemens, Kelvinator, Bauknecht,  Hot Point, Iberna, Miele, Rex, General Electric, Ocean, Siemens, Haier, Hoover, Samsung, San Giorgio, Smeg, Sharp, Panasonic, Ocean, Zanussi, Faber etc.

Furnizam asistenta tehnica pentru toate categoriile de electrocasnice cum ar fi : frigidere, congelatoare, cuptoare electrice, cuptoare cu microunde, cuptoare incorporabile, masini de spalat vase, masini de spalat haine, uscatoare de haine, instalatii de aer conditionat casnice. lazi frigorifice, vitrine frigorifice verticale, vitrine frigorifice orizontale

Gestionam cereri de asistenta tehnica in regim de urgenta. Avem o experienta de 20 de ani atat in Italia cat si in Romania cu personal specializat provenind de la centre autorizate de profil. Societatea are in componenta sa doua centre de reparatii unul la Torino si unul la Cluj.

Santem in masura sa abordam lucrari cu un grad tehnologic foarte ridicat dispunand de o dotare tehnica avansata fiind in contact cu furnizori de piese de schimb originale din Italia.

Asiguram asistenta tehnica  pentru zonele: Cluj-Napoca, Floresti, Apahida, Jucu, Dezmir si toate localitatile limitrofe judetului Cluj.

Poti apela oricand cu incredere la Alpiplus pentru asistenta electrocasnice Cluj.

Call Us

 

 

 

 

 

Articole create 15

Lasă un răspuns

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Suna acum